top of page
  • Patrick Hylkema

Even voorstellen, onze nieuwe collega Wenze.

Het RadiCare b.v.-team heeft versterking gekregen van Wenze van Klink, in de rol van Physics Sales Engineer. Daar zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee, tijd om hem wat beter te leren kennen en daarom stelt hij zich persoonlijk voor.


Wenze, vertel een iets over jezelf

In mijn vrije tijd geniet ik van activiteiten met dierbaren, zoals wandelen, kamperen en skiën, waarbij ik de schoonheid van de natuur waardeer. Ik ben van nature nieuwsgierig en ontdek graag nieuwe dingen. Mijn favoriete manier om kennis op te doen? Dat doe ik vaak door boeken te lezen en naar interessante podcasts te luisteren. Daarnaast prikkelt mijn interesse in andere culturen mijn reislust, ook al moest ik als dorpsjongen even wennen aan al dat 'vreemde eten'.


Maar eerlijk gezegd gaat het niet alleen om avonturen. Ik waardeer net zozeer de tijd die ik doorbreng met familie en vrienden. Sinds de geboorte van onze zoon ben ik ook meer een gezinsmens geworden.


En laten we het nu hebben over mijn minder alledaagse hobby: mijn voortdurende fascinatie voor Bitcoin. Na jaren van studie ben ik ervan overtuigd geraakt dat Bitcoin op bepaalde vlakken de wereld kan verbeteren. Met mijn bedrijf, SatsVault, help ik individuen en bedrijven bij het kopen, beveiligen en beheren van bitcoin. Het is een wat onconventionele interesse, maar ik geloof er sterk in.


Wat is je achtergrond?

Na het afronden van mijn studie Technische Natuurkunde in 2010, ben ik begonnen als Klinisch Fysisch Medewerker op de afdeling radiotherapie in het VUmc (nu Amsterdam UMC).


In 2016 stapte ik over naar Mobius Medical Systems International (MMSI) als Physics Engineer. Hier was mijn voornaamste taak de technische ondersteuning van onze distributeurs. Mijn werkzaamheden omvatten onder andere de klinische en technische helpdesk, het opleiden van distributeurs, product installaties, klantdemonstraties en trainingen, en het bijwonen van congressen.


In 2018 werd Mobius Medical Systems overgenomen door Varian, en werd ik Physics Support Specialist. Hier lag mijn focus uitsluitend op de Mobius-producten (Mobius3D en DoseLab).


In 2020 nam ik de rol aan van Senior Product Manager Patient QA Solutions, met speciale aandacht voor de integratie met Varian-behandelingssystemen en ARIA, het faciliteren van opkomende technologieën en het automatiseren van QA-werkstromen.


Wat ga je bij RadiCare b.v. doen?

In mijn functie als Physics Sales Engineer ligt mijn focus op het verstrekken van deskundig advies over kwaliteitsborgingoplossingen (QA), het beheersen van diepgaande productkennis en het bieden van klantensupport. Ik specialiseer me in het identificeren van potentiële klanten en het opbouwen van langdurige relaties binnen de domeinen van radiotherapie en radiologie. Mijn begeleiding strekt zich uit over het gehele verkoopproces, waarbij ik toegewijd ben aan het behalen van verkoopdoelen en het actief bijdragen aan de groei van RadiCare b.v.
21 views0 comments

Comments


bottom of page